Kánikulában a 3 liter sör tüskével aktuális még?
Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 10:39
2/19 anonim válasza:
Nem. Manapság az alkoholmentes koktélok az aktuálisok.
4/19 anonim válasza:
A 3 liter sör minden esetben alkoholizmus, függetlenül a höfoktól!
5/19 anonim válasza:
Tüske = rakéta = kicsike üvegben tömény.
6/19 anonim válasza:
2 millió masszív alkesz országában semmi meglepő nincs ebben.
7/19 anonim válasza:
5-ös: köszi, nem vagyok elég tájékozott alkohol-ügyekben.
Ha meg valaki napi három liter sört iszik töménnyel dúsítva, az tényleg már masszívan alkoholista kategória.
8/19 mantis religiosa válasza:
Az attól függ, mennyi tüske, és hogy mennyi idő alatt iszod meg. Ha intenzíven fizikai munkát végez valaki, 6 sőr+ 3 feles nem olyan sok egy napra elosztva. Építkezés alatt simán lement ennyi, és meg se látszott rajtunk.
9/19 anonim válasza:
A gond az, hogy rohadt meleg van és ilyenkor leginkáb vizet kéne inni. Láttam videót arról, amikor fiatal srácok kánikulában lenyomtak - hát nem tudom mennyi - sört. Hú, nagyon betegek voltak.
10/19 anonim válasza:
Az csak két óránként egy sör felessel. Ilyen kánikulában annyi simán elmegy, ha mellé van valami meló is, de anélkül is. Már persze ha nem nyúlbélákról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!