Meddig jó a sör?

Figyelt kérdés
Fater szülinapjára szeretnék 100 sopronit venni, érdemes ennyit venni?
aug. 26. 15:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap vettem 2 sopronit, az egyik idén decemberben jár le, a másik jövő júliusban. Ha megfelelően tárolod semmi baja sem lesz. Ha fater sokat iszik, akkor ideje sem lesz megromlani. Ha csak napi kettőt, akkor is pikk pakk elfogy.
aug. 26. 15:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Soproniból nem érdemes annyit venni.
aug. 26. 16:10
 3/5 anonim ***** válasza:
86%

Azért kérdezd meg előtte, hogy mit szeret. A Soproni nem egy különösebben jó sör, viszont nem kell sokat tenni az árához, hogy már valami ihatót is lehessen venni.

A 100 sör az kb. 4 tálca, annyit egy ember ha csak napi két dobozzal számolok, kevesebb mint két hónap alatt letol. Ha kicsit is szereti a sört apukád, 100 egyszerre megvett doboz biztosan nem romlik rá.

aug. 26. 16:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha megnézed YouTube-n Winklerék van hogy tíz éve lejárt sört isznak.

Nagy gondja nincs.

Egyébként én ittam már egy éve lejártat semmi baja nem volt.

aug. 27. 08:21
 5/5 anonim válasza:

inkább sör mint üdítő ital mert fanta 500ft 0.5literes meg nézzed 1 nem annyira drága sört 300ft 0.5litert

És ez nagy baj

aug. 28. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!