Meddig jó a sör?
Figyelt kérdés
Fater szülinapjára szeretnék 100 sopronit venni, érdemes ennyit venni?aug. 26. 15:40
1/5 anonim válasza:
Tegnap vettem 2 sopronit, az egyik idén decemberben jár le, a másik jövő júliusban. Ha megfelelően tárolod semmi baja sem lesz. Ha fater sokat iszik, akkor ideje sem lesz megromlani. Ha csak napi kettőt, akkor is pikk pakk elfogy.
3/5 anonim válasza:
Azért kérdezd meg előtte, hogy mit szeret. A Soproni nem egy különösebben jó sör, viszont nem kell sokat tenni az árához, hogy már valami ihatót is lehessen venni.
A 100 sör az kb. 4 tálca, annyit egy ember ha csak napi két dobozzal számolok, kevesebb mint két hónap alatt letol. Ha kicsit is szereti a sört apukád, 100 egyszerre megvett doboz biztosan nem romlik rá.
4/5 anonim válasza:
Ha megnézed YouTube-n Winklerék van hogy tíz éve lejárt sört isznak.
Nagy gondja nincs.
Egyébként én ittam már egy éve lejártat semmi baja nem volt.
5/5 anonim válasza:
inkább sör mint üdítő ital mert fanta 500ft 0.5literes meg nézzed 1 nem annyira drága sört 300ft 0.5litert
És ez nagy baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!