Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Fél literes 4,5%-os Borsodi...

Fél literes 4,5%-os Borsodi sör doboza visszaváltható?

Figyelt kérdés
A szokványos 50-ft os jel nincs rajta, de egy másik fajta visszaválthatós jel igen (egy kisebb, palack körüli nyilakat ábrázoló), valamint rá van írva olyan hogy visszavalthato.hu, ami weboldal viszont nem létezik.

aug. 21. 14:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem írtam el semmit, egyik válaszomban sem. A fekvő palackra emlékeztető jellel ellátott palackot a hagyományos módon a pénztárban lehet visszaváltani.
szept. 24. 20:14
 12/19 anonim ***** válasza:
Akkor a kis vodkásüvegeket vigyem a pénztárba pont a pitsányi vonalkódjuk miatt?
szept. 24. 20:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha can rajta jek, akkor nyugodtan.
szept. 24. 20:22
 14/19 anonim ***** válasza:
Közben letöltöttem a programot. Ott azt írja, hogy a fektetett palackos lógósakat (újrafelhasználós) csak ott veszik vissza ahol forgalmaznak ilyet, de mivel az aldi nem forgalmazza azt amit az utcán találtam, az aldis masina kiköpte. Lehet, hogy a tescós vagy a sparos vagy a lidlis megette volna, ha ők forgalmazzák. Szerencsésebb lenne, ha hibaüzenet helyett azt írná ki, hogy "Ezt az üveget nem forgalmazzuk, üzletünkben nem tudja visszaváltani." Vagy valami hasonlót. Aztán mi van akkor, ha kézi visszaváltás van amikor behal az automata? Honnan tudja a kislány, hogy visszaválthatják vagy sem?
szept. 24. 20:42
 15/19 anonim ***** válasza:
14. Az autonata NEM VESZI VISSZA a fektetett palackos logóval ellátottatt, mert az újra tölthető. A pénztárban kell kereskedni. És a díj is változó.
szept. 24. 23:33
 16/19 anonim ***** válasza:

Értem, köszi. Tehát a masina mindent széttör, ezért nem ette meg.

Vajon ki is van rá ez írva? Mert sokan megszívhatják... tanulópénz.

szept. 25. 09:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha a vonalkód nem egyutas terméké, akkor vissza fogja dobni.
szept. 25. 09:50
 18/19 anonim ***** válasza:

Ezt már értem, de ki is van írva vajon a masinákra?

Értelmesebb lenne az, hogy: Automatában nem visszaváltható, kérjük vigye a pénztárhoz, személyes átvételre.

szept. 25. 09:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Többféle van rendszerben, ilyen is

[link]

szept. 25. 10:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!