Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ez a nagyon impozáns üvegű...

Ez a nagyon impozáns üvegű Balntons's bourbon milyen ízű?Számottevően jobb mint mondjuk egy Maker's Mark?

Figyelt kérdés
Szerintem a legszebb whiskeys üveg (ha tudtok szebbet írjátok meg) de nyilván ahogy a parfümnél úgy itt sem az a lényeg, és megtévesztő lehet, a Blanton's esetében mi a helyzet?

aug. 7. 00:14
1 2
 11/11 Phoney ***** válasza:

A FR alapkiadása nekem sem olyan nagy kedvenc, egyáltalán nem olyan, mint a Single Barrel (nem összetévesztendő a Small Batch kiadással, azért sem voltam különösebben odáig).

Az Eagle Rare-t passzolom, viszont ha olyat akarsz, mint a Maker's Mark, akkor olyan bourbönt keress, amiben búza van (ti. a rozs helyett, amit 10-15%-ban szoktak a kukoricához adni.) A Bulleitnek is van 10 éves kiadása, állítólag nagyon jó az is.

aug. 16. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!