Ez a nagyon impozáns üvegű Balntons's bourbon milyen ízű?Számottevően jobb mint mondjuk egy Maker's Mark?
2#
De ebből is van több féle, az alap ha jól láttam van 30-35-ért is.
A szép üveg nem csak hype, a Blanton's mindig is egy nagyon jó whisky volt, bármelyik kiadása. Csakhogy közben úgy felszaladt rá a kereslet, hogy nincs belőle elég, ezért felszaladt az ára is. Szóval ez a 60 ezer annak éri meg, akinek mindenáron Blanton's kell. Ha simán csak egy baromijó bourbönt akarsz, akkor a Four Roses Single Barrel az egyik legjobb vétel, még mindig 20e alatt van.
Meg hát ökölszabály, hogy ha nem iszol ilyen drága italokat, akkor ne 60 ezres tétellel kezdj, mert azt nem tudod majd értékelni. Ha valamiből "kezdőként" akarsz nagyon jót úgy, hogy nem sajnálod a pénzt, a 15-25 közötieknél akkor is kár feljebb menni, mert nem fogod tudni értékelni.
Phoney
A legdrágább bourbon amit ittam az a Maker's Mark, illetve a Bulleit, ezért is érdekelt hogy a drágábbak milyenek, na meg a Buffalo Trace is kifejezetten ízlett, és ha jó tudom a Blanton's (ahogyan az Eagle Rare is) egy családból származnak, ezért gondoltam ezt kipróbálni.Vagy az alap kiadásos, számottevően olcsóbb Eagle Rare jobb választás lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!