Mi a véleményetek a purcsin szőlőből készült borokról?
Figyelt kérdés
Tokajban sikerült ilyet fogyasztanom először, megdöbbentem először azon, hogy a Pennyben árult Dankó Pistán kívül egyáltalán van vörös a környéken, másodjára meg az izén. Szerintem pazar!
Miért nem termelik nagyobb mennyiségben? (akár Tokajban, akár máshol)?
júl. 22. 12:13
1/2 anonim válasza:
Mert tokajban a napsütéses órák miatt fehéret termelnek.
Egerben még a fehér ritka,természeti adottsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!