Egy sommelier tanfolyamra milyen szintű kezdő tudással érdemes beiratkozni?
Figyelt kérdés
jún. 12. 15:42
1/1 anonim válasza:
Attól függ mit vársz tőle.
Ha ebben akarsz dolgozni, akkor vendéglátásban pincérként vagy pultosként, vagy termelőként szőlő típusok ismerete, mint tapasztalat nem árt.
A legtöbb helyen az ezzel foglalkozók tudják mi a különbség a száraz és az édes, a testes és a könnyed közt, meg úgy nagyjából milyen jellegű ételhez illik milyen típúsú bor.
Ez már valamicske alap, ha érdekel a téma, ennyit biztosan tudsz már.
Ha csak hobbiból vagy ott, és ezzel akarod elkápráztatni az embereket valami partin, akkor édes mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!