Akik bulikon, összejöveteleken szoktatok alkoholt inni, akár többet is a kelleténél is, melyik típusú emberek zavarnak jobban?
Az absztinensek csak akkor ha lenézően viselkednek és megjegyzéseket tesznek, szerencsére ez nagyon ritka.
Azok inkább zavarnak akik nem ismerik a határaikat és négykézláb hánynak kb…
Azokkal soha nem volt gondunk, akik nem isznak alkoholt, ők természetesnek veszik, hogy a társaság nagyobbik része inni fog, és még az sem ritka, hogy hoznak ajándékba inni valót, annak ellenére, hogy ők meg sem kóstolják azt.
Problémát azok tudnak okozni, akik "túlisszák" magukat, képtelenek időben leállni az ivással, és sok esetben tendencia, előre lehet tudni, hogy kivel lehetnek bajok.
Van olyan, aki egyszerűen csak hülyére issza magát, fárasztó a viselkedése, de nem agresszív.
Vannak olyanok, akik agresszívvá válnak az alkoholtól, a másik véglet, amikor bánatosra, depressziósra issza magát valaki.
Elég egyetlen ember, tönkre tudja tenni a társaság hangulatát, és az szinte soha nem az, aki nem iszik alkoholt.
Normális helyen láthatóan részeg embert már nem szolgálnak ki, szóval nincs is lehetőség ilyen undormányosra innia magát.
Ebből nekem az jön le, hogy a hely vezetését jobban érdekli a rövidtávú bevétel, mint a kellemes hangulat, meg a visszajáró klientúrájuk komfortérzete.
Ha viszont csajt látok ilyen állapotban, az azonnal felkelti a figyelmemet és azonnal kiragad a buli hangulatból.
Ilyen esetben nőként az jut eszembe, hogy hú basszus, lehet ezt a csajt bedrogozta valaki, és hogy látok-e olyan férfit, aki gyanúsan osonkodik körülötte, és el akarja vinni valahova máshova.
Ilyenkor meg ott lenni vele, és vagy mentõt hívni, vagy egy harmadik csajt aki hazaviszi.
Sajnos láttam és tapasztaltam is ilyet saját magam is.
#4#
Bulik, összejövetelek helyszíne nem kizárólag egy vendéglátózással foglalkozó "üzem" lehet, ahol a kiszolgálást esetleg megtagadják.
Házibuli, kibérelt nyaraló, sok más lehetőség mellett persze ott van az éttremben, kocsmákban megtartott ösdzejövetelek lehetősége is.
A kiszolgálásról meg annyit, hogy az ott dolgozó nem feltétlenül tudja, hogy a kiadott italokat kik fogják meginni, X még ihat, de Y már nagyon résteg.
Általában "köröket" kértünk, és általában tiszteletben tartottuk, ha valaki már nem kért, mert neki már elég, vagy sok volt, de nálunk is előfordult olyan, akinek esetenként a sok is kevés volt.
Az igazi bulikon meg ott voltak az italok a hűtőben az asztalon, mindenki kivette, amit inni akart, ment a dumálás, a bográcsban készült az étel, ha úgy alakult, szólt a zene, stb.
Illegális drog nálunk soha nem volt, de máshol lehetett, az is társaság függő, kinek milyen haverjai vannak, kikkel jár össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!