10ből hány ember kezd el inni rendszeresen 18 alatt?
Figyelt kérdés
Alkoholos italokra gondolok, rendszeresség alatt pedig hogy kb minden 2. héten házibuliba megy és rendesen bebasz2024. jún. 4. 19:45
1/10 anonim válasza:
Mikor 18 év alattiak voltunk a baráti társaságból pár emberke kivételével mindenki ivott rendesen.
2/10 anonim válasza:
Detto mint az egyes, plusz nem két hetente bulizunk hanem hetente kétszer-háromszor. Mégse lettem alkesz vagy drogos.
3/10 anonim válasza:
Mondjuk úgy 8. A maradék a minta gyerek, konzervatív családból, full introvertált.
4/10 anonim válasza:
Nagyon sokan. A középsulis osztályomban versenyt csináltak abból, ki tudja magát többször kiütni egy hónapban. Volt aki 12.ben már alkoholista szinten volt
5/10 anonim válasza:
Jelentem, én a mintagyerek voltam 18 alatt, ennek eredményeképp 30+ évesen rendszeresen iszok már pár éve. Segít lazulni, mert az okot nem tudom megszüntetni. Ki tudja, ha tiniként jártam volna bulikba piálni (pár havonta volt csak ilyen), most hol lennék.
6/10 anonim válasza:
azért ez nem így működik hogyha hamar kezded akkor később biztos alkesz leszel. van öröklött genetikai hajlam
7/10 anonim válasza:
Régi idők gyereke vagyok akkor 10-bő 9-en.
Manapság szerintem 50% lett
8/10 anonim válasza:
Akkor mi nagyon jó osztály voltunk, mert azért többen voltunk, akik nem ittak, mint akik igen. Pedig én se voltam egy éltanuló, de már akkor sem a piához kötöttem, hogy jól tudjam magam érezni. Anélkül is nagyon jól el tudom engedni magam pl egy koncerten, valaki meg leissza magát és mégis be van feszülve.
9/10 anonim válasza:
"konzervatív családból"
Azok isznak a legtöbbet.
10/10 anonim válasza:
Én mostani 18 alattiként alkalmanként iszok és keveset. Ünnepeken egy korty pezsgő, max egy fél pohár. Két év múlva legálisan ihatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!