A Jägermeister 1934 óta létezik az ismert formában..Az Unicum története azért ennél jóval régebbre vezethető vissza...Ugyan hogyan másolhatta volna az Unicum azt ami később született nála?
jún. 3. 09:37
12/23 anonim válasza:
Unicum a jéger gagyibb változata? Max a jéger lehet "változat".
Unicum: 1790 Magyarország
Jéger:1934 Németország.
jún. 3. 10:15
13/23 anonim válasza:
11 igen, sokan hajlamosak azt hinni, hogy a spanyolviaszt mindig tölünk nyugatabbra sz@rják.
<off>
Még a Klinikáról sem gondolják sokan, hogy a csehszlovák Kórház a város szélén másolata.
</off>
jún. 3. 10:23
14/23 anonim válasza:
11-13: Nem is írtam időrendiséget. Az ízéről írtam.
jún. 3. 11:14
15/23 anonim válasza:
Egyik sem egy nagyon minőségi ital, de az Unicum főleg nem. Ihatatlan keserű, a Jager ihatóbb.
jún. 3. 14:11
16/23 anonim válasza:
Az Unicum keserű, a Jager édes
jún. 3. 15:10
17/23 anonim válasza:
15
"az Unicum főleg nem. Ihatatlan keserű, a Jager ihatóbb"
Ez egyéni ízlés dolga...Nekem például teljesen jó az Unicum ízében megjelenő kesernye.Nem ihatatlanul keserű.A Jäger meg már majdnem túlságosan édes.Megiszom mindkettőt.De ha választani lehet,akkor inkább az Unicum.Az nekem jobban ízlik.
jún. 3. 15:40
18/23 Nagyfater válasza:
A német Jagermeister 56 féle gyógynövényből készülő,igazi gyomorkeserű, jellegzetes, kissé gyógyszeres, kisssé alkoholos, szinte mindenki számára kellemes ízzel. A valaha világhírű magyar Unicum, ami komoly valutabevételt hozott az országnak, és amit az "átkosban" sokszor csak pult alól lehetett kapni, egy undorító pancs lett, amióta az Amerikából hazatántorgó Zwack Péter tönkrevágta azon a címen, hogy ő az eredeti recept szerint fogja készíteni. A két italt nem lehet egy lapon emlegetni.
jún. 4. 08:33
19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Ezt az új unikum/régi unikum dolgot nagyon sok helyről hallottam már, érdekes, biztosan van alapja.
A régi unikum jobban hasonlított a jagerhez?
jún. 4. 23:28
20/23 anonim válasza:
Én mindössze 40-egynéhány éve kóstolgatom, azóta nem változott az íze, az biztos. Hál. istennek nem hasonlított soha a jégerre.. Én nem arról a fajta Unicumról beszélek amit a sarki kocsmákban adnak a literes üvegből és sötétbarna folyadék, mert igen, azok valóban hasonlítanak egy kicsit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!