Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Eper szirupból likőr?

Eper szirupból likőr?

Figyelt kérdés
Kb 4 napig készült szirup kicsit túlment, ezért szeretnék likőrt csinálni belőle. Elég, ha most hozzáöntöm a vodkát vagy a rumot, valamint egy kis citromot? Vagy ez már késő neki?

máj. 30. 16:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó lesz csak már ne melegítsd mert kimegy az alkohol.Egyébként hogy ment túl?
máj. 30. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem melegítettem, csak elraktam hideg helyre ( a pincébe) és hagytam állni 4 napig, addig megráztam, megkevertem. De ma mikor megkóstoltam már kicsit pezsgett, elkezdett erjedni. Gondoltam akkor legyen belőle likőr inkább
máj. 30. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Forralj rá, hogy álljon le, ne az legyen, hogy mondjuk szűk 20% ABV-t nagynehezen elviselő egyik-másik vadélesztő agyonsokkolva bebüdösíti az egészet, meg esetleg pukkan is lezárva, amikor visszaindul...
máj. 30. 21:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Csak a szirupra, vagy a likőrre is?
máj. 31. 15:34

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!