Ha ma este megiszom este 19 től 20 óráig fél liter páleszt, akkor mikor ülhetek autóba vezetni? 85 kilós férfi.
Figyelt kérdés
máj. 18. 18:47
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm
máj. 18. 19:15
4/11 A kérdező kommentje:
De akkor már biztosan?
máj. 18. 19:15
5/11 anonim válasza:
Nem, nem biztos. De ha képes vagy meginni fél liter pálinkát egy óra alatt, akkor jobb lenne visszaadni a jogosítványodat, mert ez masszív alkoholista valakit jelent.
6/11 anonim válasza:
A holnap 13 órát inkább felejtsd el. Ha tényleg egy óra alatt iszol meg fél liter pálinkát, inkább az a kérdés, hogy mit reagál a szervezeted az alkoholmérgezésre.
7/11 anonim válasza:
Holnap este fix. Én voltam eltiltva, voltam utánképzésen, ott volt egy pali, annak amikor k8számoltuk, az jött ki, hogy több, mint 2 nap múlva ülhetett volna volánhoz.
8/11 anonim válasza:
2-es vagyok. Én nagyon röviden pontos választ adtam egy olyan kérdésre, amit nehéz pontosan megválaszolni. Ha biztosra akarsz menni, szerezz reggel egy szondát valamelyik benzinkúton. Az a baj, hogy 13 óra után még lehet, hogy fújsz egy 0.2 ezrelék feletti értéket és akkor már büntetnek. Háromszor vették el a jogosítványomat! Most hivatásos sofőr vagyok és több, mint 1 éve nem fogyasztok szeszes italt.
9/11 anonim válasza:
Van rá kalkulátor de keső délután csak másnap.
10/11 anonim válasza:
Nem, az hogy mikor ürül ki, az egyén függő. Milyen jó a mályad, milyen gyors az anyagcseréd, mit ettél, ittál korábban, stb... -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!