Sör fogyasztása esetén korsónként, úgy fél óra elteltével ki kell mennem pisilni, míg amikor hasonló mennyiségű bor, vagy egyéb nedű fogyasztására esik a választás gyakorta egy egész átmulatott este nem szoktam mosdóba járni.
A sör köztudomásúlag pisiltet. Mondjuk engem a bor is.
ápr. 24. 08:23
12/17 anonim válasza:
Mindenkit megpisiltett a sör. Nem csak te vagy így vele. Nagy szívás volt mikor nyáron falunapon nem volt WC és négy nagy pohár csapolt sört megittam. És nem abban a faluban laktam, és mire hazaértem azt hittem behugyozok, de időben elértem a wc-t és minimum 1,5-2 percet hugyoztam.
ápr. 24. 08:29
13/17 anonim válasza:
A bőséges folyadékbevitel amúgy is pisilteti azt, akinek jó a veséje, de a sörben lévő komlónak kimondottan jó vízhajtó hatása is van.
ápr. 24. 13:15
14/17 anonim válasza:
Iszogatásoknál nekem ugyanez volt. Ha például valami olyat ittam hogy narancs-vodka nem kellett pisilnem, de egy korsó sör után folyamatosan kellett pisilnem.
Sokszor sétáltunk egyik szórakozóhelyről a másikra, nekem már félúton feszítette a hólyagomat a sör miközben a barátaim mondogatták, hogy hú de kell pisilned már biztos alig várod hogy pisilj biztos mindjárt bepisilsz mert tudták, hogy ettől jobban kell. :D
ápr. 24. 17:17
15/17 A kérdező kommentje:
Erre akartam a kérdést célozni, hogy kiemelten a sör mennyire másként viselkedik, mint más alkoholos vagy koffeines ital.
De ezek szerint ez másnál is így van, tehát a komlónak lehet ilyen extrém hatása
ápr. 24. 22:58
16/17 anonim válasza:
Ha fel vagyok fázva megiszom egy doboz sört, mert vízhajtó hatású és helyre hozza a felfázásom!
máj. 4. 00:31
17/17 anonim válasza:
Volt egy bnőm régen, eléggé szeretett iszogatni de csak otthon. Amikor mentem hozzá, vinnem kellett egy dobozos sört, gyorsan megitta, aztán 15 perc múlva volt hogy a plafonig spriccelve pisilt, imádtuk. De ha mélytorkozni akart, megivott majdnem egy üveg vörösbort és az jött ki belőle. De őt mindkettő megpisiltette rendesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!