Mi a különbség az energiaitalok és pre-workoutok között a szívre gyakorolt hatást nézve?
Mindig mikor energiaitalt iszom rendszeresen(egy hetig mondjuk mindennap egy monster egesz nap, este eszek valamennyit), olyan mintha ereznem hogy a szivem kevesbe birja, hamarabb lesz magasabb a pulzusom, szivdobogasaim vannak, viszont a pre-workoutnal ez nem jellemzo. Tekintsunk el a tobbi osszetevotol, a koffeintartalmuk hasonlo, sot egy black blood szerintem erosebb koffeinszempontbol, megsincs vele baj. A tobbi osszetevo lenne az ami ennyire befolyasolja megis, vagy szinplan bekepzelem magamnak?
Orvos azt mondta semmi baj a szivemmel, de nem kulonosebben gyozott meg.
Na a mate teás nagyokosnak sincs fogalma mi az a pre-workut és mi a hatása, de osztja az eszt, mint a sok puding testű, beles, kopasz vén marha a teremben.
Én is iszom zöld teát, ginsenget, maca-t, chlorellat, spirulinát, de azért jól tud jönni egy pl. kis AAKG, BCAA, glutamin, piperin, koffein.
Már ha komolyan odateszed magad, nem csak punciskodni jársz a terembe.
5-os egyetertek veled, de szerintem hagyjuk. Ez a nagyokos masokat sertegetni tud meg beleugatni dolgokba, mast nem :D
Mindenkinek ment a zold kezecske aki nem erezte magat okosabbnak mindenkinel 🤡
6.Te teljesen szét vagy esve. Mitől vagy ilyen agresszív? Koksz? Tesztó?
Hajad van még? :D
Gyerekkorom óta sportoló nő vagyok, sok éve edzek és pontosan ismerem a biokémiáját ezeknek a "vegyi szaroknak" a testemben. Rengetegen használják még rajtam kívül. Versenyzők is. Biztos mind BCAA-tól, meg NO fokozótól várja az izmot és rózsaszín súlyzókkal páváskodik a tükör előtt.
Te viszont teljesen tudatlan vagy, hiszen ezek nem "izomépítők", sőt nem is instant izmok. :D
De sokkal többet bírok a teremben és definiáltabb az izomzatom, amióta rásegítek edzés előtt ezekkel.
Ami káros és haszontalan, az az "élelmiszer" ipar által gyártott sok hitvány, értéktelen szemét.
Boomer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!