Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hány sörtől tudtok berúgni...

Hány sörtől tudtok berúgni (pl ha nincs tele a gyomor)?

Figyelt kérdés
Én sajnos nem tudok, minden pénteken megiszok egy 11.5%-os szovjetszkoje pezsgőt és mellé 3 doboz sört, szombaton is ugyanaz, így viszonylag közepesen berúgok, csak másnap fejfájás van tőle (pl egy jó minőségű Tatra tea+2 sör keveréke másnaposságot nem okoz, csak hát nem olcsó). Csak agy magába, pl 6 doboz sör vagy 3-4 deci tömény sem okoz nálam semmit, csak ha keverem a dolgokat. Hétköznap és vasárnap sohasem iszok péntek estig.
ápr. 22. 12:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Így semennyitől én sem... Mert a sör számomra nem alkalmas arra, hogy berúgás céljával litereket igyak belőle. Meg sem tudok annyi folyadékot inni alapvetően. Csak egy vagy két gyümölcsös sört iszok meg és nem ilyen céllal. Az igazi italozás nem sörből áll. Meg ha már italozni akarok, akkor előtte normálisan iszok legalább 2 litert vagy nyáron akár dupláját. Onnantól viszont nem bírja a gyomrom a sok folyadékot. Úgyhogy így nálam a sör meghalt.

35/F

ápr. 23. 13:08
 12/13 anonim ***** válasza:

1-2 pohár (az olyan 5-6 dl).

Függ az alkohol %-tól és hogy mikor ittam utoljára.

ápr. 23. 15:06
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi.
ápr. 23. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!