Hogy tudnék olcsón berúgni?
500-600ft-os borokról mi a véleményetek? Nagyon rossz az ízük?
A vodka drága nekem, berúgni szeretnék a minél olcsóbban, így szerintem ár-érték arányban az olcsó borok a legjobbak. (Nem kannás borokra gondoltam, hanem az olcsó üveges La Fiesta vagy Szőlőhegy)
Esetlen tudtok valami jobbat?
Ha csak ennyi a cél, hogy berúgni minél olcsóbban, akkor tökmindegy az íze nem? :)
Egs!
Hiába a kisebb szeszfok, a sör hatását mindig előbb megérzed a komló miatt + a szénsav is hozzátesz!
Borsodi Mester - nem valami drága sör, de olyan fajta komlók vannak benne, amik nagyot ütnek, ezt már 1-2 doboz után is érzed, megiszol 6-8-10 dobozzal, és KO !
Háát, ha a borra rá dobsz egy sört (igazából bármi szénsavasat) attól rendesen be lehet karmolni. Nekem mindig ez volt az ultimate ha nem volt pénzem. Nem ihatatlanok amúgy ezek. (Legolcsóbb ami még üvegben van ökölszabáj teljesen valid)
És most mit mondjak pár év alatt kilehet nőni ebből, csak könyörgöm egyél elötte és igyál vizet közbe.
+Pro tipp másnaposság ellen, mielött lefekszel vegyél be c vitamint
Mennyi a büdzsé?
És mennyi szeszkó jelenti nálad a berúgást?
6. A tibi bora ennyire szutyok?
Sosem ittam még, de azt gondoltam, hogy ha így promózza magát, akkor nem a legalja minőset adja ki a kezéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!