Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogy tudnék olcsón berúgni?

Hogy tudnék olcsón berúgni?

Figyelt kérdés

500-600ft-os borokról mi a véleményetek? Nagyon rossz az ízük?

A vodka drága nekem, berúgni szeretnék a minél olcsóbban, így szerintem ár-érték arányban az olcsó borok a legjobbak. (Nem kannás borokra gondoltam, hanem az olcsó üveges La Fiesta vagy Szőlőhegy)

Esetlen tudtok valami jobbat?

2023. jún. 27. 23:27
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

A két általad említett bor számomra az ihatatlan kategória képviseli, de mások attól még szerethetik. Ha csak az ivás a cél akkor azok is jók lehetnek.

Ha viszont az íz is számít valamit, akkor Aldi, Lidl lehet kapni 900-1400 között egész finom borokat, persze nem prémium, de ízletes, némelyik kifejezetten finom.

2023. jún. 28. 06:55
 12/29 anonim ***** válasza:
37%
Figyeljél. Ilyenkor nyáron egy-egy partinegyedben simán össze lehet cápázgatni a szeszkót. Légy szemfüles és zsebeld be a kincseket amiket mások kint hagynak az asztalon.
2023. jún. 28. 07:08
 13/29 anonim ***** válasza:

Penny, O'Stout. 380 egy doboz, 7,2%. Elég fincsi kávéízű, könnyed másnappal*. 5 beadja 7-8 laza lager helyett, ez így 2k alatt van, és fincsi is (bár nyilván megunható), érezhetően nincs semmi gané benne, és Van Pur termék volta ellenére még élvezetes is.

Lidl, SteamBrew Imperial IPA. 450 egy doboz, 7,8%, általában olyan gyorsan bemegy, hogy 4-től este van. A másnapjai hibátlanok*. Ízre egy közepes, szinte minden csúnyaság kikóstolható belőle, amit egy átlag IPA hozni tud, de csak enyhén. És ugyanez áll a szépségeire is, csakis enyhén. Az alkohol nekem valahol 15 fok fölött kezd kilógni belőle, azt is szépen elkeni a közben szintén a melegedéssel érkező kis karamell és friss cipó bekavargás korty után.

*Nyilván a laza másnap akkor van, ha rendes kajára bontod a sört. Bebiztosítható csöpp nyers fokhagyma hozzáadásával (a kajához...), meg mindig jó dolog egy-két liter hűs vizet közéosztani.

2023. jún. 29. 08:21
 14/29 anonim ***** válasza:

borral lehet a legolcsóbban lerészegedni

Az olcsó borok se mind szarok

A lényeg hogy üveges bort vegyél azokban általában iható bor van

És ha rám hallgatsz akkkor száraz bort igyál

Az édes piáktól nagyon rosszul lehet lenni

2023. jún. 30. 22:05
 15/29 anonim ***** válasza:
az a baj hogy a borokból többnyire nagyobb mennyiség kell és nagyon fosatós a másnapjuk. értem itt ez alatt az én példámat, aki megissza egy este alatt a flakon kannást
2023. jún. 30. 22:08
 16/29 anonim ***** válasza:

gondoloma kérdező nem egy gyakorlott alkoholista.

tehát neki nem kell nagy mennyiség

vesz 2 üveg 6-700 forintos száraz rosé bort

Azt megissza azzal el lesz

Ha nem gyakorlott ivó akkor még rosszul is lesz tőle

Én amugy sört, bor is iszom.

De mivel mostanában a sörök árát pofátlanul feltolták, igy mostanában még ilyen kevésbé meleg napokon is inkább borozgatni szoktam

Az hogy egy kommersz vízizű sör(soporoni,borsodi,stb már lassan 400 forint egy dobozzal, szerintem az árérzékeny embereket leszoktatja a sörözésről

Én elmondhatom hogy gyakorló piás vagyok...

sose szoktam berúgni, ha csak iszogatok akkor nekem elég a 0.75 decis bor, vagy esetleg iszok 4-5 sört.

A bor mondjuk 800 forintért veszem, a sör meg ugye 350-400 forint darabja

Amugy sörből napi 10 et ugy meg tudnék inni hogy alig látszódna rajtam...

Azé mondom hogy bor a legolcsóbb pia

Van sokféle bor, van akinek ez izlik van akinak az izlik, ki kell próbálni párat azt azt inni ami izlik.

És a végére még valami, igazi piás ember csak száraz bort iszik!

A cukrozott édes borokat a 10 en éves lnyoknak a 10 évente 1 decit ivóknak és az idiótáknak gyártják:)

2023. jún. 30. 22:26
 17/29 anonim ***** válasza:

Lidl-ben kaphatók kimondottan finom de olcsó borok... azokat kostolgasd

Biztos lesz ami izlik:)

2023. jún. 30. 22:28
 18/29 anonim ***** válasza:

mióta vagy alkoholista?

2023. jún. 30. 22:39
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Minimum 20 éve
2023. jún. 30. 22:42
 20/29 anonim ***** válasza:
89%

Egy nagy szemetes nejlonzacskóba beleöntesz 0,5 deci gyógyszertári 96%-os tiszta alkoholt. Felfújod nagyra. Rázogatod kicsit, hogy az alkohol jól elpárologjon. Rászorítod az orrodra, és ebből veszel levegőt úgy, hogy a szádon fújod ki a szobába. Ha kifogy a zacsi akkor újrafújod, marad még benne alkohol. Kb 10-15 felfújás-kiszívás kell.

A tüdődből közvetlenül a véráramba jut az alkohol, 20 perc alatt sakál részegnek lehet lenni. Nem leszel másnapos, nem fogsz hányni, nem lesz szar a gyomrod.

2023. júl. 6. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!