Mi a legalkalmasabb masnapossagra?
Figyelt kérdés
2009. jan. 5. 01:46
2/21 anonim válasza:
en sok etelt eszek masnap es azon este amikor reszeg vagyok de van aki nem birja h egyen
3/21 anonim válasza:
Ne idd magad részegre és nem leszel másnapos!
4/21 anonim válasza:
Én a vizet kihányom. Másnaposságra a legjobb módszer ha ráiszol és akkor részeg leszel, nem másnapos. Komolyan véve a témát szerintem mindenkinek más jön be. Hallottam ecetes uborkaléről, kávéról, zsírról... Ne idd magad sík részegre, mert annak nincs értelme.
5/21 anonim válasza:
Nekem mindig bejön a másnapi gyógysör. Ha még észnél vagy lefekvés előtt igyál meg jó sok vizet ( min. 1 liter) a legjobb a szénsavas ásványvíz. Másnap pedig egy üveg sör vagy húsleves ill. tea.
Zsíros kaják is jót tesznek még lefekvés előtt, sőt másnap is. Egyébként a fejfájásra jó módszer ,h ha teheted az, h visszafekszel még 1-2 órára.
7/21 anonim válasza:
nekem a pezsgőtabletta és rengeteg víz jött be még az este
8/21 anonim válasza:
Én az alkoholra másnap rá sem tudok nézni:) Sokan a kávéra esküdnek, de a legjobb, ha még a "nagy ivászat" előtt beveszel egy party smart kapszulát(, a dm üzletekben akcios áron kapható)GARANTÁLTAN JÓ!:)
9/21 anonim válasza:
sok vyz és egésznap az ágyban pihenni:)amig alszol addig se a másnappal foglalkozol:P
10/21 anonim válasza:
Állítólag segíteni szokott egy Outox nevű ital is, én sose próbáltam, de láttam már olyat, akivel nem tudott mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!