Az lenne a baj hogy mostanaban napokat, heteket ittam vegig. Ido utan 2 napig jon az epe, ha elmullik nemtudok aludni izzadok nagyon Kapcsolok pl zenet tudtam,hogy fentvagyok de megis olyan mint ha almodnek de hallom a zenet megis. tudom h fekszek?
Remelem erthetoen fogalmaztam.
Mitol lehet ez?
Akut alkoholmegvonás. Szorongás, pánikroham, nyugtalanság, izzadás, hidegrázás, hányinger, hányás, hasmenés, gyenge étvágy, levertség, alvási nehézségek, kézremegés, izomgyengeség, magas pulzus és vérnyomás, zavarodott, ködös elme, vizuális, auditív és taktilis hallucinációk (látott, hallot, tapintott).
Az első 2 nap a fizikai tünetek lesznek nagyon erősek, 2-5. napig a mentálisak (alvás, haluzás, szorongás).
Ha mákod van, az 5, napra nem üt be a delirium tremens - DT (felerősödnek a mentális tünetek, de elszakadsz a valóságtól, téveszméid lesznek, kb akut pszichózis). Én még idáig nem jutottam el egyzer sem, hálistennek.
Szedjél B-komplex vitamint (főleg B1-et). HA VAN FRONTIN, XANAX, esetleg Diazepam (bármilyen benzo alapú nyugtató), akkor azt óvatosan szedheted a tünetek enyhítésére, azt adnák az elvonón is.
Ne igyál annyit, tavasz van, jó idő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!