A Szalon sör nektek ízlik?
Figyelt kérdés
230 forint/darab áron vettem.
Ez egyáltalán sör? Olyan fura édes íze volt, mintha valami szörpöt ittam volna. Kicsit bodzás íze/szaga van. Szénsav elég kevés volt benne.
Berúgtam tőle, arra jó volt. Nektek bejön?
márc. 14. 00:20
2/12 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó. Asszony is szereti, mondjuk az mindent megiszik.
4/12 anonim válasza:
parfűmös ize van
Olyan mintha valami gyógynövény mix lenne benne komló helyett.
Nagyon behűtve kánikulában nem rossz az.
Nagyon ritkán szoktam inni.
5/12 anonim válasza:
Nagyon nem tudják, hogy hogyan kell jó sört főzni. A Szalon is híres(?) erről. Alig van, (lett!) magyar prémium sör. Ezt (is) sikerült elb...ni!
8/12 anonim válasza:
Ohh bárcsak én lennék ennyire igénytelen, hogy ilyeneket meg tudjak inni, mennyit tudnék spórolni!
9/12 anonim válasza:
Aki szereti a müncheni típusú kevésbé komlós, malátásabb söröket, annak megéri kipróbálni. Ilyen típusból viszonylag jónak számít az alacsony árkategórián belül.
Persze, aki a komlósabb pilseni típusokat szereti, annak nem fog ízleni.
10/12 anonim válasza:
9
Én kedvelem a Pilsner Urquellt meg ezt a Szalont is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!