Be tudsz-e rúgni egy 750 ml-es 14%-os rosétól?
Figyelt kérdés
75kg vagyokmárc. 5. 23:51
11/28 anonim válasza:
Ez nekem k.b. 90%-os adag, úgyhogy bőven jól becsiccsentek tőle. :-)
35/F
12/28 anonim válasza:
Éhgyomorra szédítene, berúgni meg nem szabad.
13/28 anonim válasza:
Egy egész üveg bor??? Meg se tudnék annyit inni. Ha ennyit innék, akkor utána tuti 2 nap kéne, hogy magamhoz térjek.
Van olyan, aki ennyitől be sem tud rúgni? :S
14/28 anonim válasza:
Igen, de nem lennék tőle fetrengős részeg, másnap viszont tuti fájna a fejem.
15/28 anonim válasza:
1: az ugye megvan, hogy a főzés során az alkoholtartalma elpárolgott és esély se volt rá, hogy bármilyen hatással legyen rád? :D
16/28 anonim válasza:
1 üveg bor nálam az alaphangulathoz elég csak
A berúgáshoz kettő üveggel kell.
17/28 anonim válasza:
Jujj, ti miből vagytok?
Nekem egy üveg bor az a halálhoz közeli állapot :D Ketten-hárman szoktunk egy üveggel meginni és úgy is lehet érezni rendesen.
18/28 anonim válasza:
Az elfogyasztás időtartamától függ.Ha elfogy gyorsabban, mondjuk 5 perc alatt,akkor igen.Úgy már meg lehet érezni.
19/28 anonim válasza:
Egyénfüggő. Én a felétől is berúgnék 74 kilósan. Mert ritkán iszom és keveset.
De ha elotte jol bekajálok akkor kéne az egesz uveg
20/28 anonim válasza:
Ha gyorsan innám meg. Mondjuk 20-25 perc alatt akkor igen. Ha lenne rá egy órám, akkor csak spicces lennék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!