Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen whiskyt vegyek ami...

Milyen whiskyt vegyek ami minőség,jó, elfogadható és 6000 ftból kijön?

Figyelt kérdés

Karácsonyi húzás volt a cégnél, nem ismerem a kollégát aki húztam, rákerestem a fbookon, és a profilképén Jack Danielses üveg van a kezében

Szabály hogy 6 ezer ftnál nem költhetünk többet az ajándékra

Rákerestem a Jack Daniels árára, áés 8 ezer körül van most

Szeretném kérdezni a whisky kedvelőktől hogy tudnak-e ajánlani olyan whiskyt ami 6 ezer ft körül mozog és jó , minőség, nem gagyi

Vagy találjak ki vmi mást?

nov. 26. 09:28
 1/2 anonim válasza:
100%

6600 bol kijon a fel literes Jack is, de ha mindenkepp 6000 alatt kell akkor ami stilusban hasonlo az a Jim Beam

[link]

nov. 26. 09:46
 2/2 Phoney ***** válasza:
100%

Ahogy az első írja, vegyél feles Jacket. Egyes helyeken szerintem lesz az még 6 alatt is, vagy mondhatod, hogy annyiért találtál.

A Jim Beam is opció, más whiskyt inkább ne vegyél ilyen árkategóriában, mert az elmúlt 10 évben ennyiért már nagyon rosszak vannak. Az a baj, hogy már a jobb whiskyk 2 vagy 3,5 deciseiből sincs 6e alatt.

nov. 27. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!