A Lidl-ös Western Gold hogy viszonyul minőségben más, olcsóbb bourbonökhöz? Elfogadható minőség?
Figyelt kérdés
jan. 25. 20:53
2/3 Dorian Gray válasza:
Úgy hallottam valami 4500 forint? Nem kóstoltam még, de nekem az gyanúsan olcsó. "Nem gyanús" árkategóriában viszont két nagyon jó, ha van rá 9-10 ezred, akkor a Buffalo Trace, és a Makers Markot érdemes megkóstolni. Nagyon finom bourbon mindkettő. (Angliában élek és igencsak szeretem is a whiskyt, olyan 200+ félét már kóstolgattam, azért is mondta, hogy annak nagyon gyanúsan olcsó az ára...)
3/3 anonim válasza:
Minőségben és ízben is hasonló a Jim Beam whiskyhez, szerintem 10.000.Ft-ért az 1L-es Jack Daniels is jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!