Ez a kérdés azokról szól akik szeretnek iszogatni. Ti álltalában mikor isztok alkoholt? Mi a kiváltó ok?
Figyelt kérdés
2024. jan. 13. 18:57
11/17 anonim válasza:
Fröccsöt iszok esténként. Mert szomjas vagyok, és megérdemlem.
12/17 anonim válasza:
Ha olyan kedvem van épp. Nem kell ok, nem szoktam idegből inni vagy ilyesmi. Van itthon mindig valami maradék alkohol a baráti összejöveteles estékről, ha épp ez jut eszembe, megiszok valamit.
13/17 anonim válasza:
Heti 1-2 nap. Akkor is csak 1-3 doboz sör megy le. Nincs kiváltó oka ezzel lazulok.
14/17 anonim válasza:
Hármashoz hasonló és régen hetente vagy 2-hetente iszogattam, de a pénzügyi helyzetek miatt lemondtam róla. Szilveszter éjről mi kaptuk meg a maradék italokat és tudnék bőven újra iszogatni... De túlságosan elszoktam tőle és párom nem szívleli annyira.
35/F
15/17 anonim válasza:
Hetente egyszer max kétszer egy üveg bort vagy pálinkát, Unicumot, esetleg sört iszom. Jólesik, semmi más oka nincsen. Ha elmarad valami miatt, akkor sem hiányzik.
16/17 anonim válasza:
Amikor iszok, akkor mindennap iszok, 3-4 doboz sör általában. Az okok változóak, többnyire kényszeres cselekvésnek élem meg, ami azt jelenti, hogy akkor is megveszem/megiszom, ha nem is kívánom. Emiatt szoktam hónapokig száraz időszakot tartani, mert nagyon rá tudok tekeredni a szeszre.
17/17 anonim válasza:
Anno 16 évesen volt hogy végig ittam kb 3 hónapot. Max 1-2 kihagyott nap lehetetett. Nem csinálnám meg újra az tuti. Azóta nem nagyon iszok, szerintem évente 1-5 alkalommal. Ha barátokkal elmegyünk kocsmába vagy csak sörözgetünk ilyesmi. Annyira nem szeretem már, sokszor ittam magam olyan részegre hogy nem emlékszem hogy mentem haza. Az már nem játszik nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!