Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ez a kérdés azokról szól akik...

Ez a kérdés azokról szól akik szeretnek iszogatni. Ti álltalában mikor isztok alkoholt? Mi a kiváltó ok?

Figyelt kérdés

2024. jan. 13. 18:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Fröccsöt iszok esténként. Mert szomjas vagyok, és megérdemlem.
2024. jan. 14. 12:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan kedvem van épp. Nem kell ok, nem szoktam idegből inni vagy ilyesmi. Van itthon mindig valami maradék alkohol a baráti összejöveteles estékről, ha épp ez jut eszembe, megiszok valamit.
2024. jan. 14. 12:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Heti 1-2 nap. Akkor is csak 1-3 doboz sör megy le. Nincs kiváltó oka ezzel lazulok.
2024. jan. 14. 12:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Hármashoz hasonló és régen hetente vagy 2-hetente iszogattam, de a pénzügyi helyzetek miatt lemondtam róla. Szilveszter éjről mi kaptuk meg a maradék italokat és tudnék bőven újra iszogatni... De túlságosan elszoktam tőle és párom nem szívleli annyira.

35/F

2024. jan. 14. 14:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Hetente egyszer max kétszer egy üveg bort vagy pálinkát, Unicumot, esetleg sört iszom. Jólesik, semmi más oka nincsen. Ha elmarad valami miatt, akkor sem hiányzik.
2024. jan. 18. 09:25
 16/17 anonim ***** válasza:
78%
Amikor iszok, akkor mindennap iszok, 3-4 doboz sör általában. Az okok változóak, többnyire kényszeres cselekvésnek élem meg, ami azt jelenti, hogy akkor is megveszem/megiszom, ha nem is kívánom. Emiatt szoktam hónapokig száraz időszakot tartani, mert nagyon rá tudok tekeredni a szeszre.
2024. jan. 18. 10:32
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Anno 16 évesen volt hogy végig ittam kb 3 hónapot. Max 1-2 kihagyott nap lehetetett. Nem csinálnám meg újra az tuti. Azóta nem nagyon iszok, szerintem évente 1-5 alkalommal. Ha barátokkal elmegyünk kocsmába vagy csak sörözgetünk ilyesmi. Annyira nem szeretem már, sokszor ittam magam olyan részegre hogy nem emlékszem hogy mentem haza. Az már nem játszik nálam.
2024. febr. 3. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!