Ez a kérdés azokról szól akik szeretnek iszogatni. Ti álltalában mikor isztok alkoholt? Mi a kiváltó ok?
Figyelt kérdés
jan. 13. 18:57
2/17 anonim válasza:
A legjobb barátommal sokat lógunk együtt, és heti kétszer-háromszor elmegyünk esténként sörözgetni munka után. Nagyokat beszélgetünk, nézegetjük a csajokat, jól érezzük magunkat. Töményet ritkán és keveset iszunk, sörből általában 4-5 korsó lecsúszik egy este, amikor kimozdulunk.
3/17 anonim válasza:
Egyszerűen csak szeretem, nincs semmi mélyebb oka. Jó egy kicsit lazítani, elzsibbadni. Szeretem a kocsmák hangulatát is.
4/17 anonim válasza:
"Gondűző borocska mellett
Vígan illan életem;
Gondűző borocska mellett,
Sors, hatalmad nevetem.
És mit ámultok? ha mondom,
Hogy csak a bor istene,
Akit én imádok, aki
E kebelnek mindene.
És a bor vidám hevében
Füttyentek rád, zord világ!
Szívemet hol annyi kínnak
Skorpiói szaggaták.
Bor taníta húrjaimra
Csalni nyájas éneket;
Bor taníta elfeledni,
Csalfa lyányok, titeket.
Egykor majd borocska mellől
A halál ha űzni jő:
Még egy korty - s nevetve dűlök
Jégöledbe, temető! "
5/17 anonim válasza:
Ritkán szoktam inni, de akkor azért, mert jóllesik.
Általában sört, bort, vagy vodkát szoktam, esetleg ízesített likőrt.
6/17 anonim válasza:
Hétvégén baráti borozás. 1-2 pohár jólesik.
7/17 anonim válasza:
"Az alkohol gyógyítja életünket,
ezt a fekélyes, óriás sebet."
9/17 anonim válasza:
Általában esténként,nincs kiváltó ok.Vége a napnak.
10/17 anonim válasza:
Hetente kétszer a szabadnapomon otthon,csak úgy jól esik.Eperbor,meggybor,ribizlibor néha sör. 28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!