PET palackos 2 literes bor nagyon egészségtelen?
Figyelt kérdés
Ahogy látom továbbra is ez maradt messze a legolcsóbb alkohol fajta. Szabad/érdemes ezt inni sör, vodka stb helyett?jan. 4. 19:17
2/26 anonim válasza:
Hát én egyszer ittam műanyag flakonos bort, de 1 deci után fél órán belül megfájdult tőle a fejem. Mááá azon kívül, hog amúgy ihatatlanul fos volt a íze is. Valószínűtlen, hogy valaha is látott volna gyümölcsöt.
Szerintem emberi fogyasztásra alkalmatlan. Állatoknak meg növényeknek meg ne adj alkoholt.
3/26 anonim válasza:
aki ezt issza az kényszerből teszi, mert kvázi méreg.
4/26 anonim válasza:
látott gyümölcsöt, konkrétan tájmegjelölést is kaphatnak mert teljesen hazai alapanyagból készülnek és igazi bornak számít, ennek ellenére ugyanúgy ez számít a "legrosszabbnak", igen. a kommersz szeszesitalok egy fokkal jobb kategória ehhez képest, de az árban is feljebb van
5/26 anonim válasza:
viszont van egy jelenség a flakonosnál, ha valaki napi szinten iszik belőle sokat, nem tűnik annyira rossznak, aztán ha kihagy 1-2 napot, következőleg ugyanaz a mennyiség tényleg csúnya fejfájós másnapot csinál
7/26 anonim válasza:
Egy jó páran azért felnőttek ezen.😂
De persze egészségtelen tablettás szar.
8/26 anonim válasza:
Sokszor pont ugyanazt a bort töltik a műanyag palackba mint az üvegesbe. Csak még egy vásárlói réteget igyekeznek így lefedni, vagy csak egyszerűen nem tudják az egész készletüket üvegesként eladni. Persze az üveges változat is nyilván nem a minőség tetejét képezi. Azért a jobb vagy igényesebb borokat jellemzően nem palackozzák műanyagba.
9/26 anonim válasza:
Hát én még a csapvizet sem töltöm műanyagba:D
10/26 anonim válasza:
Mint alkohol mindenhogy egészségtelen.Egyébként igen,ez a legolcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!