11/19 anonim válasza:
Mindkettő jöhet, de inkább sör. A 9-es által említett Rocky mondjuk max sörszerű kukoricás mosogatólé, persze a kannás bornál jobb. Állítani jelenleg 200 forint a Karlskrone Lager, olcsóbb, mint a Rocky, és messze veri.
12/19 anonim válasza:
Nalam vendeglatoipari egysegben az donti el, hogy van-e jo bor es penzem is pl. A sor mindig biztos valasztas. Ugyan kezmuves IPA-kat szeretek, de egy kommersz sor se lehet katasztrofa. Egy rossz bor, vagy rosszkor kiszamlazott borkulonlegesseg viszont igen.
Otthon korszakaim is vannak, meg az eteltol is fugg.
13/19 anonim válasza:
Meg egy. Az sem mindegy, hany pisilest tervezel. Az alkohol vizhajto, de azert a sor kevesbe tomeny, nyilvan tobbszor kell menni. Randinal szempont lehet.
14/19 anonim válasza:
#12-13, alapból igazad van, de a mostani 10,5-ös Faxe Strong erősebb némelyik bornál is :)) amúgy én is inkább IPA-párti vagyok, csak így hétvégén elengedem magam :) ha van pénzem, akkor megveszem a kézművest, de nagyüzemi fronton a Borsodi vagy Dreher se rossz. Mondjuk a Dreher IPA lehetne szűretlen...
15/19 anonim válasza:
#11 Oké, nem vagyok nagy példahozó olcsóból mostanság szerencsére :)
16/19 Senior Séf válasza:
Ebben a sorrendben jöhet mindkettő. Egyébként inkább bor. Borzalom van, sörzelem nincs. Boróka van, sörőke nincs. Labor van, lesör nincs. Háború van, hésörű nincs. Stb.
17/19 anonim válasza:
A magyar boros nép. Meg kell nézni a nótákat, mondásokat. Nagy részben borról szól. A kádár korban szoktatták rá az embereket a sörre..
18/19 anonim válasza:
Hát nem tudom, egy Steam Brew IPA mellé nem kell most bor :)
19/19 anonim válasza:
Ebédhez, vacsorához, és télen hidegben bor. Napközben, nyári forróságban sör!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!