Reálisan előfordulhat olyan, hogy egy pincészetben rosszul címkéznek fel egy bort?
Konkrétan a szlovákiai Mea Grati pincészet feledés sargamuskotalyat vásároltam meg egy cerhovi borszaküzletben.
Aztán jött a meglepetés felbontáskor: el: nyitáskor enyhe durranás hallatszott, az ital pedig szénsavas volt, amolyan habzóbor féle volt, majdnem mintha pezsgőt innám.
Google Forditoval megnéztem a címkén és a honlapon is található leírást, de nem találtam semmi arra utaló jelet, hogy ez habzóbor lenne. Ráadásul a netes webshopban is a fehérborok között árulják, nem a habzók között.
Előfordulhat ilyen hiba, vagy én néztem el valamit? Az üvegen egész biztos, hogy a félédes sargamuskotaly szerepelt.
Gyakorlatilag kizárt!
Inkább elöfordulhat esetleg, hogy a maga a borral van valami gond, a legegyszerübb, ha nekik írsz.
Köszönöm a válaszokat!
Ha borhibáról van szó, milyen hiba lehet ez, minek a következménye? Egyébként a bor teljesen finom volt ízre így is.
Őszintén szólva azért is gyanakodtam félrecímkézésre, mert a Mea Gratinak van félszáraz habzó sárgamuskotálya is a kínálatban. Azt sajnos nem is kóstoltam, de nagyjából valami ilyesmi ízt társítanék hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!