Hogyan tudom feljelenteni a szomszédot,hogy ne árulja a pálinkát? (Nem irigységből)
17-es vagyok!
Teljesen felesleges a támadás. Nem állítottam sehol, hogy az apám nem volt felelős ezért. Akaratgyenge volt. Ennyi.
Engem az mindig is irritált, ha megkérsz valakit valamire, akkor az miért nem tartja tiszteletben a kérésed és támad hátba.
Itt erről van szó, nem másról.
Azért azt ne felejtsük el soha, hogy másnak is lehet felelőssége bizonyos dolgokban, nem csak az érintettnek! Nagy tévedés, hogy nem!
Én teszek arra, hogy kinek árulja a pálinkáját, nem érdekel. Nekem az volt a fontos, hogy ebből a körből az apámat hagyja ki. Ennyi volt csak a kérésem, nem más. Ezt nem tartotta tiszteletben, amivel kiakasztott.
Nem érdekel a véleményetek, mert ilyen módon oldottam meg az apám további életét, tehát az idő engem igazolt. Ki kellett iktatni belőle nála a barmokat...
Én így segítettem az apámnak, nem egyéb más, anyagilag megterhelő, mindenféle, hülyére diplomázott szakember dumájával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!