Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A németek hogy bírnak ennyi...

A németek hogy bírnak ennyi sört meginni és még hatékonyan is dolgozni?

Figyelt kérdés

Én ha alkoholt fogyasztok akármilyen kis mennyiségben, másnap fáj a fejem és szétszórt vagyok. Leginkább pihennék egész nap.

Ha napi szinten innék sört mint sok német, nem úgy nézne ki a kertem, mint az övék, mert erőm, kedvem se lenne semmit csinálni.

2023. nov. 16. 18:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nincs zéró tolerancia, mint nálunk.

-Prága külvárosában egy söröző előtt megállt egy-egy kamion, kiszállt a sofőr megivott egy korsó sört, s ment tovább. Volt, amikor két rendőr is volt bent. Szemben laktam, párszor én is bejártam oda.

2023. nov. 16. 20:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Dolgoztam kint azért gyenge sörök nincsenek 5%-tól felfelé.

Mivel megengedett egy sör után is vezetni persze hogy többet isznak.

2023. nov. 17. 12:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"A németek nem isznak közel sem annyi sört, mint a nagyarok, ez csak legenda. "

legenda a faxt. sokkal többet isznak, pláne a bajorok. sokkal alkoholistább nemzet, mint a magyar. lassan ezzel mosnak fogat is. naponta tartósan 1 sör már alkoholizmus, éljen a Feierabendbier... pláne, ha Fest van (elég gyakran), literszám vedelnek. nem hiába van megengedve a vezetés is így, különben üres lenne az utca.

2023. nov. 18. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!