Ki lehet venni a sört a hűtőböl?
Figyelt kérdés
Előre behűtött sör sajnos nem fogyott el, ha kiveszem és nem fogyasztom el akkor megromlik?2023. nov. 12. 10:21
1/15 anonim válasza:
Kiveheted, nem fog megromolni. A szénsav tartalma lesz kevesebb
3/15 anonim válasza:
Nem szabad kivenni.
Örökre ott ragadt, majd 5 év múlva a hűtővel együtt kell kidobni.
4/15 anonim válasza:
Boltokban sem tartják hűtőben, légmentesen le van zárva, rá van írva, hogy meddig áll el. Szóval semmi baja nem lesz szobahőmérsékleten:)
5/15 anonim válasza:
Volt már, hogy beraktam de nem ittam meg, kivettem majd pár nap múlva újrahűtöttem és megittam, semmi baja nem lett tőle.
6/15 Phoney válasza:
Nem lesz baja, és általában egyéb érzékelhető változás nem lesz attól, hogy megint felmelegszik/lehűl.
7/15 anonim válasza:
Ha a szavatosság nem járt le, akkor nincs baja. Függetlenül attól, hogy 4 vagy 20 fokon van tartva.
8/15 anonim válasza:
Amúgy sem kell hűtőben tárolni,semmi baja nem lesz ha kiveszed is.
10/15 anonim válasza:
Ha nincs felnyitva, nem megy el az ereje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!