Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik sör ízlik nektek ezek...

Melyik sör ízlik nektek ezek közül?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a sört, szoktam venni néha drágábbat is, de legtöbbször 350-450 forintot szánok egy fél literes üvegesre. Nem tudom ki hogy van vele, de a dobozos kevésbé finom, kevésbé frissítő. Nektek is jobban bejön az üveges?

Illetve melyik márkára szavaznátok?

2023. okt. 13. 14:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Direkt nem írtam rettenetesen fos söröket, csak simán jókat vagy rosszabakat. Ihatatlant ide sem soroltam.
2023. okt. 13. 20:29
 12/16 anonim ***** válasza:
60%
Már bocs, de a csíki vállalhatatlan.
2023. okt. 14. 05:37
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A Staropramen vagy a Borsodi az alábbiak közül. Heineken már nagyon régen ittam nem emlékszek már az ízére. (Lehet felejthető volt vagy átlagos)
2023. okt. 14. 11:49
 14/16 anonim ***** válasza:
79%
Azért az sokat elmond, hogy a kukoricás Stellára jött a legtöbbszavazat... egy sima Borsodi is jobb, nemhogy egy Pilsner.
2023. okt. 16. 18:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem tudok szavazni, mert igazából több is van!

A Grimbergen könnyen magával ragad, már persze akinek sima (nem gyümölcsös) sörből bejön az édesebb ízvilág, viszont a sör kellemesen természetes aromájával a Csíki Sör is nagyon finom, meg a Stella Artois is.

Borsodiból csak a Mester a kedvencem, de az nagyon, Heinekenből pedig csak az üveges ízlik.

A Kronenbourg 1664 is nagyon jó (volt), de abból a sima világos már vagy 3 éve sehol nem kapható, mindenhol csak a Blanc búzasöre van! :(

A többi nem annyira ízlik vagy izgat.

2023. okt. 17. 19:07
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
#14, nekem például tökmindegy a kukoricadara, de elárulom, pár éve már a Stellában sincs!
2023. okt. 17. 19:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!