Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az alkoholisták, hogy bírják...

Az alkoholisták, hogy bírják ezt a másnaposságot mindennap?

Figyelt kérdés
Ha mindennap isznak, hogy bírják ki ezt az állapotot?

2023. okt. 1. 18:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%
Egy alkesz sosem másnapos, mert mindig aznap van!
2023. okt. 2. 20:04
 12/18 anonim ***** válasza:
13%
Igazából, sosem másnaposak, mert utántöltenek.
2023. okt. 2. 22:27
 13/18 anonim ***** válasza:
#10, na igen, sokan közülük nem esznek rendesen, nem éhesek, mert kalóriabomba...
2023. okt. 5. 14:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
viszont az még mindig nagy tévhit hogy "felszívja". nem leszel kevésbé részeg ha eszel, mert amit bevittél alkoholmennyiség az nem tűnik el belőled, csak lassabban jön a hatása (minél zsírosabbat eszel)
2023. okt. 5. 14:28
 15/18 Phoney ***** válasza:
100%

ma 14:28

De mivel emiatt lassabb a felszívódás és laposabb véralkohol-görbét produkálsz, akkor ugyanannyi szesztől mégis csak kevésbé leszel részeg, legfeljebb tovább tart... ;) és amúgy a másnap is barátságosabb, ha az ember nem lőtte az égbe a véralkoholt.

2023. okt. 5. 18:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Nagyon nem mindegy, mit iszom. Ha sörből lemegy egy nap 10-12, nem egyszerre, semmi bajom másnap, ha kannás borból pl 1 liter, minden bajom van.
2023. okt. 5. 18:39
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinél jelentkezik a másnaposság.

Volt időszakom, amikor mindennap ittam, hónapokon át. Kb havi szinten voltam másnapos, de délre mindig jól voltam.

Aztán elkezdtem azt, hogy hétvégente vagy minden 2. hétvégén iszom pár pohárral.

Egyik este megittam 1,5 dl unicumot meg 3 sört 2,5 óra alatt, és úgy éreztem, mintha sokkal többet ittam volna, ugye a tolerancia csökkent nálam. Majd eljött egy pont, hogy már nem érzem, hogy sokat ittam, úgyhogy erre rájött még egy üveg bor + 3 sör… Ez így már elég sok volt.

Másnap megébredtem, kutya bajom nem volt.

Hogy miért? A megfelelő vízfogyasztás miatt! Minden pohár után ittam 1,5 dl vizet, még a sör után is.

Sokan azért lesznek alkeszek, mert nem eléggé rossz a másnap. Valaki azért, mert fel van már vizesedve, vagy egyszerűen bírja a strapát, valaki pedig odafigyel a vízfogyasztásra.

2023. okt. 11. 12:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Az alkoholisták nem szoktak másnaposak lenni.
2023. okt. 17. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!