Létezik rajtam kívül olyan ember, aki ki nem állhatja az összes alkohol ízét?
Figyelt kérdés
2023. aug. 27. 15:58
11/14 anonim válasza:
Én nem az ízüket utálom, van néhány, ami finom, de nem tudok sokat inni egyikből sem, mert az már rosszul esik. Úgy értem a sokat, hogy amennyit mások szoktak. Pl elmennek sörözni, több korsó,vagy üveg sört megiszik egy ember, nekem kb 1,max 2 dl ami még jó. Bornál ugyanez, fél, max 1dl. Töményeknél szintén van ami egész jó, 1 korty. (Nem úgy, hogy 1decit egyben leöntök a torkomon)
12/14 anonim válasza:
Próbáltál már valami felső kategóriás italt is? Mert lehet csak túl igényes vagy az alsó polcos piákhoz, amit a nép nagy része iszik.
13/14 anonim válasza:
Igen én pl szinte mindet utálom,kivéve a baylist de abból is csak picit tudok meginni. Apám viszont számolatlanul tudja inni a jégert és a hubit meg a páleszt. Egyszerűen összeugrik a gyomrom már a szaguktól is. Volt hogy ittam egy kortyot hát azt se tudtam hova akar menni le vagy föl a homlokomba🤢🤣. A sör szintén, borzalmas keserű fos, mégis literszám vedeli a világ.
14/14 anonim válasza:
Ki nem állhatjuk az alkoholt, ezért pusztítjuk is rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!