Aki megiszik EGY sört vagy EGY bort mondjuk hetente, vagy akár naponta, az minek csinálja?
Minek ötleteim:
Minek
– iszik valaki heti egy kávét;
– eszik valaki heti egy rántott húst;
– iszik valaki heti egy kólát;
– stb.
Pl. mert nekem NEM az alkohol a lényeg benne - mellesleg az alkoholnak NINCS ÍZE! - , néha jól esik egy pohár sör vagy bor, mert az ízét szeretem, és éppen arra van kedvem.
Azért SOHA nem iszom alkoholos italt, hogy berúgjak, az egyáltalán nem pozitív dolog, csak rosszul érzem magam, más hatása nincs.
Az EGY pohár valamit viszont tudom élvezni, az ízét, illatát, egyszerüen ízlik.
Persze nem a legolcsóbb kategóriát értem ez alatt, annak tényleg undorító az íze, az arra jó, hogy valaki leigya magát -, hanem tényleg jó minöségü italról beszélek, aminek az élvezeti értéke az elönye, nem az alkohltartalma, az csak egy kics plusz aromát jelent.
"Ennyire finom az alkohol?"
Az alkohol nem (nekem legalábbis), de a jó sör vagy a jó bor igen. Ha kiérezni a sörből az alkohol izét, az annak a jele, hogy pocsék minőségű a sör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!