Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szeretném átélni, milyen...

Szeretném átélni, milyen érzés "becsiccsentve" lenni. Középkorú vagyok! Vettem Bort, Martinit. Hiába iszom akármennyit (most 1l-nél tartok), teljesen tiszta marad a tudatom. Kicsit szédülgetek, de más nem történik. Tudok jönni-menni, gondolkodni. ?

Figyelt kérdés
Más - normáltól eltérő - tudatszintet szeretnék. Mit tegyek? Köszönöm.
2023. aug. 1. 21:36
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
A szervezetem valamiért lebontja (?) hamar az alkoholt. Hideg, szobahő, kisebb-nagyobb-jóval nagyobb mennyiség, változatos, étellel, gyümivel, étel nélkül: mindegy, mert nem jön meg a kívánt hatás...sem. Akkor úgy látszik, nincs javaslat. Nincs értelme tovább próbálkoznom. Köszönöm a hozzászólásokat.
2023. aug. 4. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!