Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szeretném átélni, milyen...

Szeretném átélni, milyen érzés "becsiccsentve" lenni. Középkorú vagyok! Vettem Bort, Martinit. Hiába iszom akármennyit (most 1l-nél tartok), teljesen tiszta marad a tudatom. Kicsit szédülgetek, de más nem történik. Tudok jönni-menni, gondolkodni. ?

Figyelt kérdés
Más - normáltól eltérő - tudatszintet szeretnék. Mit tegyek? Köszönöm.
2023. aug. 1. 21:36
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem keverem, rendben. Nem bontom most meg a bort. Sajna, csak most is kicsi szedülés, de más nem. Nem értem, más miért érzi másképpen magát és én miért nem. Úgy látszik az én szervezetem máskeppen reagál. Talán mással kéne majd próbálkoznom. Azért köszönöm, hogy írtatok. Jó pihenést kívánok.
2023. aug. 1. 23:11
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért hangulat is kell hozzá.Mélabúsan ne várja az ember a jókedvű becsicsentést.
2023. aug. 2. 08:26
 13/21 A kérdező kommentje:
12-es Igazad van! Szerencsére nem vagyok méla, csak a mostani állapotomból gondoltam kizökkenteni magam. Ettől még igazad van!
2023. aug. 2. 16:21
 14/21 anonim ***** válasza:
Megbontottad a bort azóta?
2023. aug. 2. 19:30
 15/21 A kérdező kommentje:
Igen. Egy nap múlva próbálkoztam, de már a borral. 13,5%-os. Kb. 6dl-t ittam. Ugyanaz, mint a Martininél. Pici szédülés, de semmi más. Teljesen tiszta maradt a tudatom. Tudtam jönni-menni rendben. Pálinkát egyszer ittam életemben, vagy 30 éve, de csak fél kortyig jutottam el. Az nem az én világom. Igazából az alkohol soha nem volt az én világom. Igaz, lelkileg már nagyon jól haladok, de akkor is jó lenne kicsit "megborulni" valahogy. A lelki történéseket elég gyorsan tudom és jól kezelni. Mit tehetnék?
2023. aug. 3. 20:50
 16/21 A kérdező kommentje:
Az égetett szeszt hívják pálinkának?
2023. aug. 3. 20:51
 17/21 A kérdező kommentje:

Ma vettem 2 üveg bort. Szerintem utoljára próbálkozom velük. A kettőt keverem. Folyamatosan tervezem inni, amíg van az üvegekben. Amint megérzem ezt a csiccsentős lelki érzetet, akkor ott befejezem. Ezt terveztem még ma. Kaját se nagyon ettem, hátha így jobban elindul valami.

Szóval ma az utolsó kísérlet, aztán nem is zavarlak benneteket tovább. Ha van ötlet, mitől borulhatnék fel egy kicsit, a javaslatnak örülnék természetesen és köszönöm előre is.

2023. aug. 3. 20:57
 18/21 anonim ***** válasza:
16# Égetett szesznek hívnak minden "tömény" italt, tehát azokat, melyeket magas hőmérsékleten, lepárlás valamelyik módszerével keszítenek. Vodka, rum, pálinka stb stb
2023. aug. 3. 21:11
 19/21 anonim ***** válasza:
17# Hááát, mondjuk biciklivel. Hagyd a fenébe ezt az alkohol dolgot.
2023. aug. 3. 21:13
 20/21 A kérdező kommentje:

Vicces volt ez a bicikli! Jó a humorod! :)

Még ma utoljára próbálkozom, aztán tényleg hagyom. jó nagy hülyeség, ha csak egy kicsi szédülés van tőle, de más nem.

2023. aug. 3. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!