Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért sokkal ütősebb nekem...

Miért sokkal ütősebb nekem egy jó hideg dobozos sör mint az üveges?

Figyelt kérdés
Ha van egy dobozos 5 százalékos sör az rám sokkal jobban hat mint ugyanaz a sör üveges változatban. Ennek mi lehet az oka? Dobozos sörből megiszok mondjuk hármat négyet sokkal jobban hat mint üveges sörből dupla annyi. A hétvégén esküvőn voltam és csak üveges heineken volt elvileg 5 százalékos le akartam inni magam megittam vagy 10 et de nem hatott úgy mint vártam. Dobozos sokkal jobban hat és azt nem értem miért. Máskor is amikor ittam üvegeset észrevettem sokkal gyengébb hiába ugyanannyi százalékos. Ki hogy van ezzel?

2023. júl. 10. 16:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10 nem ismered a viccet?

- Melyik pia a kedvenced?

- Az, amelyik ingyen van!

Jártam nem egy olyan esküvőn, ahol direkt nem szolgáltak fel italt a pár kérésére, azt aki nagyon akart, az magának megvette a pultnál. Volt olyan jó hangulat, mint a legtöbb esküvőn, de egy részeg ember se. Max pár becsiccsentett. Lehet ezt kulturáltan is.

2023. júl. 11. 15:14
 12/16 anonim válasza:

Azért mert az üvegeseben tovább hideg marad, és a végének is jó íze van. Ezért lassabban issza az ember.

A dobozos gyorsan melegszik, és így gyorsabban isszuk. A végét is húzóra issza az ember amíg még kb 1/4-ig van és jó az íze.

Na és mivel a dobozost gyorsabban isszuk - ezért jobban üt.

2023. júl. 11. 21:49
 13/16 anonim ***** válasza:

12

Na és mi van,akkor ha valaki mindegyiket korsóba kitöltve fogyassza?

2023. júl. 11. 22:02
 14/16 anonim válasza:
Akkor ez nincs 13. Minden esetre ez jutott eszembe mert nálam kb így van :D
2023. júl. 12. 07:41
 15/16 anonim ***** válasza:
A legjobb még mindig CSAPRÓL a sör ;)
2023. júl. 12. 13:13
 16/16 anonim ***** válasza:

15

Igen..Meg a legdrágább is.

2023. júl. 12. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!