Melyik a kedvenc söröd? Ár-érték arányban a legjobb?
Figyelt kérdés
2023. júl. 8. 13:55
1/9 anonim válasza:
Steam Brew Imperial IPA (Eichbaum főzde, Lidl), esetleg kevésbé sör, inkább jeges kávé élménynek az O'Stout a Pennyben (Van Pur főzde, hozzájuk képest meglepően pöpec). Ezektől nem vagyok másnapos, csak ha mondjuk kaja valahogy elmarad vagy nem elég tartalmas vagy túl kevés. Kell közé a víz, és jó elteríteni órákra a kortyolgatásukat, mert különben csúnyán beütnek, és ismét a másnap mutatja, mennyire volt jó ötlet.
4/9 anonim válasza:
A Paulanert szeretem, de ár-érték arányban az Argus Gold még elmegy számomra.
6/9 anonim válasza:
miért kell lepontozni a válaszokat?
7/9 anonim válasza:
#6 Ízlések és lepontozások, vagy nem tudom, soha nem iszom szar sört másodjára... :]
9/9 anonim válasza:
Így van, mindenkinek saját ízlése, hogy milyen sört szeret, és ez egy közvéleménykutató kérdés - tehát attól hogy valakinek nem ízlik valamelyik, másnak még igen, úgyhogy én se értem az ilyen lepontozásokat!
Amúgy nekem sok kedvencem van:
Borsodi Mester
Dreher Gold
Dreher IPA
Dreher Bitter Lager
Soproni 1895
Beck’s
Gösser
Zipfer
Stella Artois
Leffe Blonde
Peroni
Asahi
Tiltott Csíki Sör / Székely Sör
Carlsberg
Faxe Royal
DAB
Arany Korsó 5%
Argus Gold
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!