Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik sör a kedvencetek és...

Melyik sör a kedvencetek és mennyit isztok belőle naponta? Nekem a Borsodi a kedvencem és 3-5 sör a napi adagom.

Figyelt kérdés

2023. jún. 29. 18:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
90%

papíron a napi 1 sör is alkoholizmus, csak az mondjuk még az enyhe kategória.

Napi 3-5 sörnél viszont már érdemes erősen elgondolkodni...

2023. jún. 29. 19:56
 12/26 anonim ***** válasza:
Rizmajerben a málnás búza volt eddig a legjobb, amit ittam, kocsmában általában búzát kérek, ha csak sima van, azt is jobban szeretem, mint a sima világos söröket, a bolti simák közül a Millert veszem, ha itthon iszunk társasággal. Nem iszom napi szinten sört, de ha itthon akarok valamit meginni egyedül, általában valami gyümölcsöset veszek, mostanában az áfonyás Drehert vettem pár alkalommal.
2023. jún. 29. 21:43
 13/26 anonim ***** válasza:

Stella Artois.

3 hétben egyszer, vasárnap ebédkor fél doboz (2,5) dl.

2023. jún. 29. 22:17
 14/26 anonim ***** válasza:
A saját főzéseim voltak a kedvenceim, mostanában viszont jégre tettem ezt a hobbit is, köszönjük NER!
2023. jún. 29. 22:19
 15/26 anonim ***** válasza:
55%

Noknek kb feleannyi alkoholt szabad inni, ez biologia. Igy nekem a napi egy 0,33-as sorok, persze ha 6,9%-os, az csalas.

Alapvetoen nem szeretem a sort, de az IPA komloize annyira mas. Sokfelet iszom, angliai boltok valaszteka. Brewdogot tobbet nem veszek, naluk botrany volt abbol, milyen szemetek az alkalmazottaikkal.

2023. jún. 30. 01:32
 16/26 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy alkesz vagyok. De olyan vagyok, mint ge.ci hitler. Hitler főbe lőtte magát végső elkeseredésében, én meg alkoholista lettem végső elkeseredésemben. Miért vagyok elkeseredve? Mert nem kellek a nőknek. Ha nem tudok naponta 5-ször kefélni, akkor iszok napi 5 sört kefélés helyett. Ez van.
2023. jún. 30. 07:57
 17/26 A kérdező kommentje:
Már olyan sörhasam van, mint amilyen hasas egy terhes nő. Én viccelni szoktam ezzel, mondván, hogy elfolyt a magzatvizem.
2023. jún. 30. 07:58
 18/26 anonim ***** válasza:
49%
🙄🙄 jézusom ez de szánalom
2023. jún. 30. 08:10
 19/26 anonim ***** válasza:

Jah, hogy te vagy az? meh...

nyugi, ha lenne nőd, akkor sem tudnál napi 5x kefélni. Nagy eséllyel még akkor sem, ha nem kéne folyamatosan 100 kilót mozgatnod, de így meg aztán pláne nem.

2023. jún. 30. 08:24
 20/26 A kérdező kommentje:
Ha meghalok májbetegségben az ital miatt, akkor gyújtsatok mécsest a szülinapomon Április 11-én és emlékezzetek rám egy perces néma csenddel, lehajtott fejjel és aztán igyatok egy-egy Borsodit a tiszteletemre. Mert ezt érdemlem!
2023. jún. 30. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!