Melyik lehet a minőségibb tojáslikőr? Ami sárga, vagy ami krémszínű?
Figyelt kérdés
Vettem egyet néhány hete, aminek a színe ilyen krémszínű volt, sárgának nem mondanám.
Ma vettem egy másikat, viszont ez a másik igazán sárga, meg is lepődtem az előző után. Olyan sárga, mint a tojássárgája.
2023. jún. 4. 09:39
1/2 anonim válasza:
Amelyik drágább nyilván jobb minőségre,szinét ételfestékkel is színezheztik.
2/2 Phoney válasza:
Mivel színezhető, így a színéből nem tudod. Amit ellenőrizni tudsz, hogy kétféle létezik: a rendes változat neve „tojáslikőr” vagy advocaat/avocat/advokat, a másik pedig „tojásos likőr”, ebben csak feleannyi tojássárgáját írnak elő, és azt tejtermékekkel is ki lehet pótolni. (Ha külföldi import, akkor az eredeti gyári címkét kell nézni, a magyar importőr cetlijém néha vannak nagy bajok...)
Az ára max. akkor mérvadó, ha ugyanabban a boltban az egyik lényegesen drágább, mondjuk legalább kétezerrel. És persze az se garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!