96%-os alkoholt kapok a patikában? Házi tojáslikőrhöz kell.
Figyelt kérdés
2023. febr. 21. 19:56
2/17 anonim válasza:
Fél decit max. Esetleg ha van patikus ismerősöd.
3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2023. febr. 21. 20:30
4/17 anonim válasza:
Minek? Ihatatlan lesz
Kb 12 éve csinálom ezt a receptet royal vodkával, mindig elfogyott pillanatok alatt és olyan is megissza a családban, aki amúgy utálja a tojáslikőrt.
5/17 anonim válasza:
Kapsz!
Tiszta szesznek hívják.
ha jól tudom, akk. fél éve volt kb. 2500 ft. 1-1.5 dl (meg nem mondanám, hogy pontosan mekkora üvegben adták)
Csak az az érdekes, hogy ezt is fillérekért lehetett beszerezni, aztán erre kb. 400 %-os infláció került...
6/17 anonim válasza:
Nekem pár hónapja azt mondták, már nem adhatnak 96%-ost, 70% a max. És azt kaptam is. Egyébként régen szokás volt 96%osból mindenféle löttyöket készíteni. Nem volt ihatatlan, mivel higították. Édes likőrszerűségeket csináltak belőle. Igazi retro pia.
7/17 anonim válasza:
Vodkával egyszerűbb és olcsóbb minden édes pia. Normális ízesítettlen vodka kell.
8/17 anonim válasza:
Leggagyibb tornyos főzővel csinálsz invertcukor + táplálgatás + bolond élesztő kombóval viszonylag jóárasan. Csak ne meséld el senkinek.
9/17 anonim válasza:
Kiegészítem magam: nyilván nem 96-ost, de ugye mi a francnak is kéne?
10/17 NTBS válasza:
Kaphatsz, de a tojáslikörhőz felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!