Valaki ivott már direkt gyógyszerre?
Figyelt kérdés
Akár közvetlenül az ivászat előtt, vagy úgy, hogy azzal vette be a gyógyszert. Ki mit tapasztalt? Tényleg intenzívebb ilyenkor a berúgás?2023. máj. 17. 23:28
11/21 anonim válasza:
Én frontint szoktam bevenni 2x3cent pálinkával. a pszichiáterem szerint nagyon rossz, bár próbáltam megértetni vele, ha ezt nem csinálnám, akkor nem is lenne rá szükségem.
12/21 anonim válasza:
Egyeltalán nem éreztem intenzívebbnek de általában fájdalom csillapítására vettem be plusz ital.
De néha berúgva lefekvés előtt veszek be fejfájást megelőzve.
13/21 anonim válasza:
nyugtatót azért nem érdemes alkohollal keverni mert légzésleállást okozhat
14/21 anonim válasza:
Voltam egyszer egy házibuliban és az egyik csak mikor érezte, hogy kezd nagyon lerészegedni elkezdte falni az Algopyrint mondván, hogy ettől kijózanodik:)
15/21 anonim válasza:
Állítólag a rivotrilra nem szabad inni mert az már önmagában izomlazító.
16/21 anonim válasza:
Persze, rengetegen. Ezért van mindig teltház a toxikológián.
17/21 anonim válasza:
Vodkát Flectorral néha, édesebb lesz tőle. Kicsit erősít az érzésen, intenzívebb agyműködés, folyton ismétlődő gondolatok részegség érzése nélkül, ennyi.
18/21 mindentudó99 válasza:
Egy időben iszonyat fejfájasra ami hónapokig tartott kaptam antidepresszánst. Este kellett bevenni. Ha nèha ittam este akkor nem vettem be. Egy alkalommal haverral ittunk többet dèlután. Este 8 körül lefeküdtem és rutinból sajnos bevettem a gyógyszerem. Másnap 11 kor tértem magamhoz. Kinn a Dunán pecáztam kezembe a bottal. Akkor tértem magamhoz. Hogy miként jutottam ki kocsival arra abszolút nem emlékszem. Reggel 6 körül mehettem ki mert az ébresztőt beállítottam tervben volt a peca. Tehat ez véletlen történt. Szerencse hogy tragédia nem törtènt több kilóméter nentem főútvonalon amire nem emlèkszem. Régen volt de sose felejtem el.
19/21 anonim válasza:
Zyrtec + pia = komoly hallucinációk.
Pollenallergiára írják fel.
Ha csak tehettem sörrel vettem be :D
20/21 anonim válasza:
Frontin 1 üveg borral. K* jól alszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!