Ha lefagy a házi bor?
Figyelt kérdés
A fagyasztóba lefagy a házi bor és azt iszom ami nem fagyott meg? És akkor azütősebb? DE miért? Szóval jobban üt a nem lefagyott rész. SZét van cukrozva a bor2023. ápr. 23. 12:36
11/14 mindentudó99 válasza:
#9 40 fokos pálinka -68 fokontiszta szesz -100 fok felett fagy meg. Otthoni fagyasztóban sosincs ipyen hideg. Így nem is fagy meg. Alap fizika. A benzin se szokott belefagyni az autókba pedig az is folyadék
12/14 A kérdező kommentje:
Csak ez a másnaposság a baj ezzel. Most reggel iszom és annyira nem rúgok be tőle. Ez érdekes
2023. ápr. 24. 07:59
13/14 anonim válasza:
11. Mindegy, hány fogon fagy meg, te is leírtad, hogy megfagy.
De most már értem. Azt hittem, külön beszél a vízről, és külön az alkoholos italról. De összetevőként írta őket.
14/14 A kérdező kommentje:
Ez olyan hogy nem fagy meg az egész. És erősebb az íze is de kólával higítva már nem észrevehető. Majd most kíváncsi leszek megiszom ami megfagyott. A bor jóval ütősebb volt, most akkor elvileg a jeges maradéknak gyengébbnek kell lennie. De aztán majd kiderül. Lehet az is számít hogy nagyon sok cukor volt benne. Aki csinálja a bort azt monta ez nem romlik meg ha levegő is éri mert olyan magas az alkohol foka.
2023. ápr. 24. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!