A házibor miért possad és savanyodik meg a flakonba ha eltesszük felbontása után még sok időre?
Figyelt kérdés
2019. szept. 7. 23:56
1/6 anonim válasza:
Hűtőben kell tárolni vagy pincében!
2/6 anonim válasza:
Mert nincsen benne semilyen vegyszer es nincsen szakszeruen tarolva. Ami egy uvegben nagyon korulmenyes.
4/6 anonim válasza:
Az alacsony alkohol és savtartalmú borokat meg kell inni amilyen gyorsan csak lehet, még akkor is, ha ez nem jár komoly élvezettel.
5/6 Phoney válasza:
Mert a bor olyan, hogy levegővel érintkezve folyamatosan romlik.
A bolti bor is ugyanezt csinálja, hogyha *felbontod* és elteszed.
6/6 mindentudó99 válasza:
A bolti is ilyen vagy még ilyenebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!