Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A házibor miért possad és...

A házibor miért possad és savanyodik meg a flakonba ha eltesszük felbontása után még sok időre?

Figyelt kérdés
2019. szept. 7. 23:56
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Hűtőben kell tárolni vagy pincében!
2019. szept. 8. 00:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert nincsen benne semilyen vegyszer es nincsen szakszeruen tarolva. Ami egy uvegben nagyon korulmenyes.
2019. szept. 8. 06:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem flakonba kell tenni
2019. szept. 8. 07:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Az alacsony alkohol és savtartalmú borokat meg kell inni amilyen gyorsan csak lehet, még akkor is, ha ez nem jár komoly élvezettel.
2019. szept. 8. 07:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 Phoney ***** válasza:
100%

Mert a bor olyan, hogy levegővel érintkezve folyamatosan romlik.


A bolti bor is ugyanezt csinálja, hogyha *felbontod* és elteszed.

2019. szept. 8. 07:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 mindentudó99 ***** válasza:
61%
A bolti is ilyen vagy még ilyenebb!
2019. szept. 8. 09:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!