Miért fáj a fejem 1-2 dl vodka narancstól?
Figyelt kérdés
Amikor megittam nem fájt semmi gond nem volt rá 2-3 óràra kezdte el2023. márc. 15. 20:05
11/14 anonim válasza:
Amikor az alkohol dehidrogenáz enzimed az alkoholból acetaldehidet csinál benned, akkor az megtorlódik benned, és ettől az acetaldehidtől fáj a fejed. Minden decinyi vodka narancs után igyál meg egy liter vizet, hogy az acetaldehid tudjon kimosódni belőled.
12/14 anonim válasza:
11-es megmondta. Ez iskolás dolog > alkohol > szárít > belső kémia kissé borul. Megoldás: sok-sok víz, nem gyümölcslé.
13/14 anonim válasza:
Értem én, hogy vizet kell rá inni, de nem túl valóságos, hogy a szórakozóhelyen literszám iszod a vizet.
14/14 anonim válasza:
Anno, minden feles mellé megittunk 3 dl vizet vagy szódát. Nem ciki. [Tiszta, nincs fejfájás, rosszullét. Az olaszok tisztán isszák a bort és mellé mindig vizet, különben attól is megfájdulna a fej, 1 uveg bor huzira... sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!