Tegnap ittam 1-3 pohár bort, és nem vagyok valami jól mit tegyek? Többi lent.
Szerintem egy a lényeg, hogy most egyél valami tartalmasat, és kicsit hanyagold az italozást. Ha iszol, az mindenképp alkoholmentes legyen.
A három pohár bor megivása mellé dukált volna valami nehéz, vaskos, tartalmas, nagyobb adag kaja is, akkor sokkal kevésbé ütött volna be (pl egy pörkölt, vagy valami hús, körettel).
#2: ???
Nem viccből írtam. Ez elég köztudott, hogy másnaposságra az alkohol a legjobb. A rosszullétet kiváltó egyik legfőbb indok az elvonási tünet. Iszol egy pohár bort és fel óra múlva kutya bajod sem lesz.
5: Pont így van ezzel, és így esik az ördögi körbe minden alkoholista.
Egy jó erőleves, korhelyleves, valami ilyesmi kellene neked, alkoholmentesség, víz, és esetleg - ha megteheted - egy pár óra alvás.
Amúgy meg, ha (még) nem vagy alkoholista, a kutyaharapás szőrével esetét, a gyógysört - ahogy azt egy olyan alkesztől szoktam hallani, aki már egy ideje sajnos nincs az élők sorában - ha jót akarsz magadnak, most hanyagold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!