Mit vegyek be alkohol ellen?
Figyelt kérdés
Gyógyszert tudom, hogy nem lehet.
A pálinkától, jégertől, unikomtól sokszor fáj a hasam, ha iszok, hasmenésem lesz.
De menni fogok egy buliba, ahonnan kinéznek ha nem iszok, szóval párat fogok inni, de nem szeretnék rosszul lenni...
Gondoltam h iszok előtte v utána normafloret vagy az még rosszabb?
2023. márc. 5. 14:20
11/13 anonim válasza:
mondja hogy fáj a hasa meg fosik piától, erre ajánlja itt valaki a jó kis savas vodka narancsot... fröccsök is ezt csinálják, bor miatt
tudj tudatosan megállni kettő után, Zacher doki is ezt javasolta. egy társaságnak el kell tudni fogadni hogy neked nem kell több
12/13 anonim válasza:
Én azt mondom nem kell itt majomkodni. Nem bírod a piát, ez nem szégyellnivaló. Inkább találd meg a hozzád illő társaságot, ne erőszakoskodj magaddal szemben, hogy márpedig neked piálnod kell. Nincs olyan, hogy kell. Egyik ember ilyen, másik olyan.
13/13 Arya Stark421 válasza:
Csapj bele! Én se iszok. Ha nem figyelnek cseréld ki a piád egy üres pohárral. Nekem bevált XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!