Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mit vegyek be alkohol ellen?

Mit vegyek be alkohol ellen?

Figyelt kérdés

Gyógyszert tudom, hogy nem lehet.

A pálinkától, jégertől, unikomtól sokszor fáj a hasam, ha iszok, hasmenésem lesz.

De menni fogok egy buliba, ahonnan kinéznek ha nem iszok, szóval párat fogok inni, de nem szeretnék rosszul lenni...

Gondoltam h iszok előtte v utána normafloret vagy az még rosszabb?

2023. márc. 5. 14:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Ne vegyél be rá semmi ilyesmit. Egyél mielőtt elmész, egyféle alkoholt igyál, neten csomó lista van hogy miket szabad keverni hogy ne legyél rosszul. Tartsd be a mértékét! Az este folyamán ne egyszerre igyál sokat hanem oszd el az italod hosszabb időre.
2023. márc. 5. 14:29
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Hasmenés megelőzésére széntabletta?
2023. márc. 5. 14:29
 3/13 anonim ***** válasza:
95%

Egyél előtte valamit, semmiképp ne éhgyomorra igyál!

Viszont ha ennyire rosszul vagy tőle, akkor nem kéne innod, és ha emiatt kinéznek, cikiznek akkor nincs olyan társasággal dolgod, azok nem a barátaid!

2023. márc. 5. 14:31
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket.

Egyetemi buli, nem tehetem meg hogy nem megyek, pedig őszintén semmi kedvem hozzájuk. :)

2023. márc. 5. 14:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok olyan buliról ami kötelező, ilyen nincs! Senki nem kényszeríthet rá!
2023. márc. 5. 14:37
 6/13 anonim ***** válasza:
88%

- előtte enni valamit

- kipihenten elkezdeni

- töményet lehetőleg kerülni, vagy max. óránként kettő (2x0,5dl)

- nem keverni az italtípusokat, ráállni egyre, és csak azt inni

- vízkúra: az este folyamán 1-2 LITER vizet mellé fogyasztani

- eleve hígított italt inni, pl. fröccs, radler, vodka-narancs (amiben tömény van, max. 1 dl/óra)

- közben is valami rágcsa, szivacsnak

2023. márc. 5. 15:03
 7/13 polarbeer válasza:
85%

Régebben én is fosós voltam piálás utáni másnapon :D

Nekem a fröccs vált be egyetemistaként.

Nem tömény, nem fáj tőle a hasam, nincs tőle másnap bajom, hidratál is, finom, ráadásul olcsó is (volt).

Jó bulit, ha egy picikével is több érved van arra, hogy el kell menned, akkor menj el, jó lesz az! :)

Ha tényleg semmi, de az égvilágon semmi kedved hozzá, akkor viszont ne menj el, csak azért ne ússz a kellemetlen árral, hogy tartozz valahová.

Üdv.:

polarbeer

2023. márc. 5. 15:07
 8/13 anonim ***** válasza:
72%

Ezt a hülye dumát, hogy muszáj inni.

Ha nem akarok nem iszok.

Ilyen egyszerű.

2023. márc. 5. 16:37
 9/13 anonim ***** válasza:
62%

"De menni fogok egy buliba, ahonnan kinéznek ha nem iszok, szóval párat fogok inni, de nem szeretnék rosszul lenni..."

"Inkább utáljanak azért, aki vagyok, mint hogy szeressenek azért, aki nem."

Nem bírod a piát, akkor minek iszol? Megfelelési kényszerből magadra kényszerítesz egy szokást, azért hogy ne nézzenek ki. Nem mered magad felvállalni.

2023. márc. 5. 17:24
 10/13 anonim ***** válasza:
62%

"Egyetemi buli, nem tehetem meg hogy nem megyek, pedig őszintén semmi kedvem hozzájuk."

Ez lenne az igazság, valóban nem teheted meg?

2023. márc. 5. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!