Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ebből kialakulhat függőség?

Ebből kialakulhat függőség?

Figyelt kérdés
Ha havonta vagy kéthavonta egyszer haverokkal meg iszunk 1-2 somersbyt akkor milyen könnyen leszek függő?

2023. febr. 22. 19:16
1 2
 11/12 Phoney ***** válasza:

Azt nem tudjuk, hogy milyen könnyen leszel függő. Nem attól lesz valaki függő, hogy szokott inni, hanem attól, hogy olyan pszichés problémája van, ami vonzza a függőségeket. Az persze tény, hogy ha sosem iszol, akkor nem leszel alkoholista.

Szóval ha a mentális állapotod hajlamossá tesz, akkor igen, bármilyen fogyasztásból kialakulhat (pszichés) függőség, ha nem, akkor meg akár a heti több berúgást is gond nélkül abba lehet hagyni. Persze ezt nem tudod előre, csak utólag derül ki.

2023. febr. 24. 11:09
 12/12 anonim ***** válasza:

"Egyetem első évében heti háromszor-négyszer ittam és nem csak egy-két somersby-t, hanem kb részegségig.

Mégse lettem függő, mostanában alig iszok :D"

Dettó, szépen csökkent a mennyiség amennyit bulizni jártunk az első évtől kezdve egészen mostanáig.

2023. márc. 10. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!